//cdn.globalso.com/futurcompostable/compostable31.jpg
//cdn.globalso.com/futurcompostable/compostable1.jpg
//cdn.globalso.com/futurcompostable/compostable2.jpg
//cdn.globalso.com/futurcompostable/compostable-home4.jpg
square paper bowl

Wilujeng sumping KaFutur

Anjeun bakal nyanghareupan perusahaan sareng tim anu paling dipercaya.

Ku ngamangpaatkeun pangaweruh industri kami, solusi inovatif sareng pangaweruh pamasaran, kami tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun pangsa pasar sareng ngembangkeun bisnis anjeun.Efisiensi produksi sareng ranté suplai kami mastikeun yén anjeun salawasna gaduh solusi anu paling efektif.

diajar deui

fitur urang

Téknologi Futur- pamasar & produsén bungkusan dahareun sustainable di Cina.Misi kami nyaéta nyiptakeun solusi bungkusan sustainable & kompos anu nguntungkeun pikeun planét sareng konsumén urang.

  • We use renewable resources as materials alike PLA made from plant-corn, bagasse, paperboard..etc.

    BAHAN ANYAR

    Urang ngagunakeun sumberdaya renewable salaku bahan sarupa PLA dijieunna tina tutuwuhan-jagung, bagasse, paperboard..jsb.
  • To make a new product, it requires new technology new processes to make it happen. We are doing hard and trying to do better every day.

    Téhnologi anyar

    Pikeun nyieun hiji produk anyar, merlukeun téhnologi anyar prosés anyar sangkan eta lumangsung.Urang ngalakukeun teuas sarta nyoba ngalakukeun hadé unggal poé.
  • It's changing to new & sustainable packaging all over the world. Through our people and new technology, we are making new packaging products meeting the customer's new applications every day.

    SOLUSI ANYAR

    Éta robih kana bungkusan énggal & sustainable di sakumna dunya.Ngaliwatan jalma-jalma sareng téknologi anyar, urang ngadamel produk bungkusan énggal pikeun nyumponan aplikasi anyar para nasabah unggal dinten.

Produk Kami

Bungkusan kompos FUTUR ditungtungan di TPA, aranjeunna bakal ngarecah langkung gancang tibatan cangkir kai sabab dumasar kana pepelakan sareng moal aya palastik anu ngabahayakeun.

  • KOPI KEUR

  • SUP KANGGO

  • Dahareun Pikeun Go

  • CUTLERY

Bérita paling énggal

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng tawaran khusus.

  • Partner-2
  • Partner-1
  • Partner-3
  • Partner-5
  • Partner-7
  • Partner-4