Cutlery kai

Cutlery kai

rentang anyar kami tina cutlery kai téh modern, rustic, stylish tur sturdy - sampurna pikeun kadaharan panas tur tiis.Pisau ieu ramah lingkungan sahingga cocog pikeun usaha anu hoyong nurunkeun tapak suku karbon na.

cutlery kai ieu dijieun tina Birchwood.Ieu mangrupikeun sumber daya anu tiasa diperbaharui sareng sustainable anu seueur pisan dina pasokan global.bahan baku ieu dipaké pikeun cutlery kai kami sabab nyadiakeun jadi kuat sarta awét, kitu ogé ngabogaan finish sleek jeung ngarasakeun lemes keur nasabah Anjeun.Birchwood dipikawanoh pikeun ngabogaan edges jagged saeutik, jadi éta sampurna aman dahar kalawan.


Rincian produk

Tag produk

www.futurbrands.com

SARUNG KASUT

Cutlery kai Birch beautifully crafted kami mangrupakeun stylish, affordable, pilihan cutlery ramah-eco pikeun piknik Anjeun salajengna, kantor atawa dinner pihak, acara husus, kawinan, atawa cafe atawa réstoran Anjeun!

Cutlery kai kami bakal biodegrade sarta moal ngotoran atawa ngaruksak lingkungan.

Alternatif hébat pikeun cutlery plastik disposable.Hartina anu geus nguntungkeun masarakat, satwa, jeung lingkungan.

CUTLERY
CUTLERY

parameter

WK160 Péso kai 160 mm 1000 (10 * 100 PCS)
WF160 Garpu kai 160 mm 1000 (10 * 100 PCS)
WS160 Sendok kayu 160 mm 1000 (10 * 100 PCS)
WSPK160 Spork kai 160 mm 1000 (10 * 100 PCS)
WSPK105 Sendok Leutik Kayu 105 mm 2000 lembar
WS105 Kayu Spork Leutik 105 mm 2000 lembar

 

Atribut konci

· Dijieun tina kai Birch, sumberdaya renewable
· 100% kompos
· Custom embossing sadia
· Pilihan bulk sareng dibungkus (bungkus tiasa dicitak atanapi henteu dicitak)
· Pangan kelas patuh

Pilihan Bahan

· kai

certification

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami