CPLA Kopi Cangkir Tutup

CPLA Kopi Cangkir Tutup

A tutup renewable pikeun cangkir espresso.tutup Ieu gede pikeun kopi panas atawa coklat, atawa inuman panas pikeun buka.Dijieun tina CPLA, bahan renewable dijieunna tina tutuwuhan.Embossed kalawan olahtalatah compostable.Dijieun tina tutuwuhan.Komersial compostable mana ditarima.


Rincian produk

Tag produk

CPLA coffee cup lid

Tutup cangkir kami dirarancang khusus pikeun Piala FUTUR, nyayogikeun aman tanpa bocor unggal waktos.Kami nawiskeun tutup CPLA bioplastik kompos komersil.Sadia dina diaméterna 80mm na 90mm CPLA cup lids.

Tutup cangkir CPLA ieu didamel tina CPLA, bioplastik akalna didamel tina pepelakan, sanés minyak sareng disertipikasi kompos industri.tutup ieu cocog cangkir urang.

Dirancang sareng diproduksi khusus pikeun Piala FUTUR kami pikeun mastikeun segel anti bocor unggal waktos.

Standar kontrol kualitas anu ketat mastikeun kasabaran kritis dijaga sareng ngajamin pas aman bebas bocor unggal waktos.

Tutup cangkir CPLA kami dijieun tina CPLA, hiji bioplastik akalna dijieun tina sumber daya basis tutuwuhan gancang renewable.

CPLA ngagaduhan 75% émisi CO2 anu langkung handap tibatan plastik konvensional sareng tiasa dikomposkeun sacara komersil.Éta téh Certified industri compostable ka.Aranjeunna nyadiakeun pilihan pikeun mindahkeun runtah ti TPA dimana wae fasilitas kompos komérsial sadia.

Tutup cangkir CPLA anu anyar sareng ditingkatkeun kami dirancang sacara ergonomis pikeun ningkatkeun pangalaman kopi takeaway anjeun.rentang kami ngawengku rupa-rupa wangun jeung ukuran, kaasup tutup sipper bodas anyar kalawan spout nambahan, spill-bebas.

Kami nawiskeun embossing sareng warna khusus dina tutup cangkir

coffee-cup-lid
FI-HL80PLA 80mm CPLA cangkir Kopi tutup-Alam Cocog 6/8/12S oz Cups 1000 (20-50pcs)
FI-HL80PLA-B 80mm CPLA cangkir kopi tutup-Hideung Cocog 6/8/12S oz Cups 1000 (20-50pcs)
FI-HL90PLA 90mm CPLA Kopi Piala tutup-Alam Cocog 8S / 10/12/16/20/24 oz Cups 1000 (20-50pcs)
FI-HL90PLA-B 90mm CPLA Kopi Piala tutup-Hideung Cocog 8S / 10/12/16/20/24 oz Cups 1000 (20-50pcs)

Atribut konci

· Rupa-rupa ukuran tina 80 & 90mm cocog 6 - 24 oz cangkir kertas.

· Tutup bahan kompos sareng tiasa didaur ulang.

· Desain & citak khusus sayogi pikeun nyorot merek anjeun.

Pilihan Bahan

· CPLA


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami