Héjo

BAHAN & MANFAAT

bagasse food packaging

SUPERMARKÉT

.Urang ngagunakeun bahan sumber sustainable gancang renewable pikeun produk bungkusan urang nu bisa boh didaur atawa composted komersil.
.Ku nganalisa sareng ngartos dampak lingkungan dina unggal tahap dina siklus kahirupan produk urang, urang tiasa ngahasilkeun solusi bungkusan jasa pangan anu paling sustainable pikeun konsumén urang, anu komitmen pikeun ngawétkeun sareng ngajaga lingkungan pikeun generasi ayeuna sareng anu bakal datang sareng kami. .

Kami komitmen pikeun ngamekarkeun jeung nyieun bungkusan sustainable pikeun hirup héjo.

CPLA cutlery

CPLA Cutlery

.Our CPLA cutlery dirancang dina bentuk differentiated, ngagunakeun kirang bahan anu nyieun pamasaran & kompetisi sense.Made tina tutuwuhan renewable, teu minyak.
.BPI & Din Certico Certified compostable di fasilitas composting komérsial atawa industri.
.Both ukuran pinuh & med-beurat rentang cutlery CPLA sadia, pikeun minuhan aplikasi béda jeung paménta customer.
.Hideung & bodas cutlery berwarna aya di stock, kelir ngaropéa tur pakét oge sadia.

square paper bowl

Paper Cup & Mangkuk

.Dijieun tina tutuwuhan renewable, teu minyak.BPI & Din Certico disertipikasi kompos di fasilitas kompos komérsial atanapi industri.
rentang cangkir kertas .Our ngawengku ukuran lengkep ti 4oz mun 24oz, témbok tunggal jeung témbok ganda dua pilihan sadia.Cocog sareng tutup CPLA kompos kami.
.Kisaran mangkuk sup kertas kami kalebet ukuran lengkep tina 6oz dugi ka 32oz, cocog sareng tutup CPLA kompos atanapi tutup kertas.
.Rentang mangkok kertas lega kami ngawengku ukuran lengkep ti 8oz mun 40oz, cocog jeung lids CPLA compostable kami, lids kertas jeung lids pepet recyclable.
print .Customized jeung pakét oge sadia.

paper food container

Wadah Dahareun Kertas

.Dijieun tina tutuwuhan renewable, teu minyak.BPI & Din Certico disertipikasi kompos di fasilitas kompos komérsial atanapi industri.
.Rentang bungkusan kertas ka-buka kami ngawengku sababaraha wangun ti buleud ka pasagi, sarta sababaraha ukuran ti leutik nepi ka badag, pikeun minuhan paménta rupa-rupa customer urang.
print .Customized jeung pakét oge sadia.

page-green-img (1)

Bungkusan anu tiasa dianggo deui sareng kompos

.Rentang ieu dikembangkeun dina tujuan pikeun ngaleutikan dampak bungkusan ka lingkungan, anu dijieun tina bahan renewable, anu reusable na compostable.
.Reusable kami & rentang bungkusan compostable nawarkeun solusi bungkusan dahareun lengkep, nu ngawengku sababaraha ukuran wadahna, mangkok jeung cangkir.