Sup Kertas Mangkuk

Sup Kertas Mangkuk

Kisaran kami tina Wider eco bowl range sampurna pikeun anu ngical paralatan sabab cocog pikeun tuangeun panas sareng tiis.Karton alam anu ngahasilkeun pot ieu masihan tampilan rustic tapi modéren.Mangkuk ieu tiasa kompos, tiasa didaur ulang sareng biodegradable, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun merek anu sadar lingkungan anu hoyong nurunkeun tapak karbon na.Lid dijual misah.Mangkuk ieu langkung lega tibatan Ecobowls kami ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun piring anu langkung seueur pikeun ditingalikeun!

Produk kertas kompos kami dijejeran ku Ingeo™ PLA sustainable, palapis biodegradable dihasilkeun tina zat anu alami dina tutuwuhan.Henteu ngan ukur Ingeo™ PLA tiasa dikomposkeun lengkep, tapi ogé gaduh tapak suku karbon anu langkung handap tibatan alternatif dumasar plastik.


Rincian produk

Tag produk

www.futurbrands.com

SUP KERTAS BOWLES

Saluyu sareng ngembangna sup ka pasar, kami ngagaduhan rupa-rupa solusi bungkusan.

Tina produk anu cocog pikeun katirisan, gelombang mikro sareng oven, dugi ka anu cocog pikeun kabinét tahan panas, atanapi tahan gajih pikeun tuang, festival sareng tuangeun-togo, kami gaduh solusi pikeun kabutuhan anjeun.Pariksa atribut unggal produk atanapi ngobrol sareng salah sahiji spesialis bungkusan kami pikeun cocog.

Produk kertas kompos kami dijejeran ku Ingeo PLA anu lestari, palapis biodegradable anu dihasilkeun tina zat anu alami dina pepelakan.Henteu ngan ukur Ingeo PLA tiasa dikomposkeun lengkep, éta ogé ngagaduhan tapak suku karbon anu langkung handap tibatan alternatif dumasar plastik.

soup paper bowl
paper bowl
paper bowl
paper bowl

parameter

90mm Paper Mangkuk

SC6 6oz(90mm)Mangkok Kertas 90 * 73 * 50mm 1000(20*50pcs)
SC8 8oz(90mm)Mangkok Kertas 90 * 74 * 63 mm 1000(20*50pcs)
SC12T 12oz(90mm)Jangkung Paper Bowl 90 * 72 * 85 mm 1000(20*50pcs)

97mm Paper Mangkuk

SC8U 8oz(97mm)Mangkok Kertas 97*73*70mm 1000(20*50pcs)
SC12S 12oz(97mm)Squat Paper Bowl 97*78*80mm 1000(20*50pcs)
SC16T 16oz(97mm)Jangkung Paper Bowl 97 * 75 * 102mm 1000(20*50pcs)

115mm Paper Mangkuk

SC8S 8oz(115mm)Squat Paper Bowl 115 * 92 * 47 mm 500 lembar
SC10 10oz(115mm)Mangkok Kertas 115 * 91 * 52mm 500 lembar
SC12 12oz(115mm)Mangkok Kertas 115 * 92 * 63 mm 500 lembar
SC16 16oz(115mm)Mangkok Kertas 115 * 93 * 82 mm 500 lembar
SC24 24oz(115mm)Mangkok Kertas 115 * 87 * 113 mm 500 lembar
SC32 32oz(115mm)Mangkok Kertas 115 * 90 * 135mm 500 lembar

Atribut konci

· Dijieun dina paperboard tugas beurat, kinerja kuat tur hadé.
· Sadaya ukuran, cocog sareng sababaraha pilihan tutup pikeun sadaya kabutuhan.
·Paperboard dijieun tina leuweung dikokolakeun lestari atawa awi bébas tangkal.
· Patuh kana dahareun.
.Dicitak ku tinta basis cai.
· Ragam pikeun sagala kasempetan tina sarapan sareng tuang siang dugi ka tuang siang sareng pangiriman.
· Kisaran bahan sareng halangan pikeun nyocogkeun sadayana kabutuhan anjeun.
· Ragam ukuran sareng gaya pikeun maksimalkeun pisibilitas eusi upami diperyogikeun sareng nyayogikeun tutup anu aman pikeun tuangeun dina perjalanan sareng pangiriman.
· Rentang pilihan pembuangan tina daur ulang dugi ka kompos.
.Pilihan desain khusus pikeun maksimalkeun pangaruh merek.

Pilihan Bahan

· Kertas Kraft.
· Karton Bodas
· Karton Awi

Pilihan Liner

·PLA liner-Compostable
· PE liner-Didaur ulang

certification

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    pataliproduk