Tutup Kertas

Tutup Kertas


Rincian produk

Tag produk

Fl-PL90PLA Kertas 90mmUdung Cocog jeung 6/8/12T oz Paper Mangkuk 1000(20*50pcs)
Fl-PL97PLA Kertas 97mmUdung Cocog jeung 8U / 12S / 16T oz Paper Mangkuk 1000(20*50pcs)
Fl-PL115PLA 115mm Kertas Tutup Cocog jeung 12/16/24/32 oz Paper Bowl 1000(20*50pcs)

Datartutup kertas.Mangkuk FUTUR mangrupikeun campuran unik & kisaran pertandingan pikeun gaya anu paling luhur sareng serbaguna.Panorama panorama suluh foodie anjeun.A tutup vented pikeun kadaharan panas indit.Papan sustainable kalayan lapisan PLA basis tutuwuhan.Dijieun tina tutuwuhan.Komersial compostable mana ditarima.

 

Udungkertasdijieun tina kertas unlined Certifiedsarta coated kalawanPLAa bioplastic dijieun tina tutuwuhan, teu minyak.Tutup kertas dilapis ku lapisan bioplastik anu didamel tina pepelakan, sanés minyak.Éta cocog pikeun tuangeun panas sareng tiis sareng cair.Certified industri compostable.

 

Paling disposablelidsdijieunna tina plastik.Ibiasana butuh 200 taun kanggo ngadegradasi sacara alami.Ngancurkeun bentang jeung hese ngadegradasi sorangan sanggeus dipiceun, ngabalukarkeun masalah lingkungan jangka panjang.Ngahasilkeun urangtutup kertasshasilna di80% gas rumah kaca kirang ti palastik konvensional eta diganti.

 

Urang ngagunakeun beurat-tugas, dewan kualitas premium méré uranglids kertasstabilitas punjul, hadé tutup pas jeung insulasi.kertas urangtutupgeus ngaropéa nurutkeun kamimangkok kertasukuran, cocog pikeun sakabéh sup urangmangkok kertass & mangkok kertas lega.

 

Aranjeunna cocog pikeun duanana panas tur tiismangkok kertastur mangrupakeun sup-aman alternatif ramah lingkungan pikeun konvensionallids palastik.

 

Dicitak nganggo tinta berbasis kécap atanapi cai anu ramah lingkungan.Mangkuk ieu tiasa dikomposkeun dina fasilitas komérsial.

 

Desain anu pikaresepeun dina panangan palanggan sok diperhatikeun ku batur.Sadia dina sauntuyan ukuran baku industri, lids kertas urang bisa custom-dicitak pikeun ngamajukeun brand Anjeun.

Atribut konci

· Rupa-rupa ukuran tina 90mm & 97mm.Cocog jeung mangkok kertas sup FUTUR.

· Tutup kertas bahan kompos sareng tiasa didaur ulang.

· Desain & citak khusus sayogi pikeun nyorot merek anjeun.

Pilihan Bahan

· Kertas Kraft

· Karton Bodas

· Karton Awi

Pilihan Liner

·PLA liner-Compostable

· PE liner-Didaur ulang

· PP liner-Microwaveable

· Plastik Gratis-Kompos


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    pataliproduk