Tentang Kami

NAON MILIH KAMI?

MANFAAT MITRA

MITRA

STABILITAS & reliabilitas

Solusi bungkusan

Di Futur, kami henteu milarian seueur palanggan, tapi kemitraan pikeun sababaraha dekade ka hareup;
Di Futur, kami henteu milarian bisnis sakali, tapi kerjasama anu langkung lega sareng langkung jero.

Kaseueuran produk urang dirarancang sareng diproduksi di pabrik urang sorangan dina kaayaan kualitas ISO sareng sistem manajemen lingkungan.Samentara éta, tim ranté suplai kuat kami ngajalankeun akurat dina mastikeun stabilitas kualitas sapopoé.

Kami henteu nawiskeun produk wungkul, tapi ogé solusi bungkusan lengkep pikeun konsumén urang.

Ngeunaan FUTUR

www.futurbrands.com

FUTUR mangrupikeun inovator sareng produsén pamimpin solusi bungkusan dahareun lestari anu didamel tina bahan daur ulang dugi ka bahan kompos, kalayan rentang produk tina alat-alat makan dugi ka wadah-wadah pikeun sadaya aplikasi jasa dahareun sareng ritel.

FUTUR mangrupikeun perusahaan visi-drive, fokus kana ngembangkeun bungkusan sustainable pikeun industri pangan pikeun ngadamel ékonomi sirkular sareng nyiptakeun kahirupan héjo dina tungtungna.

Kalayan produk kualitas, nilai tanggung jawab sareng profésional, urang tiasa janten pasangan jangka panjang sareng dipercaya anjeun.

SAHA URANG GAWE?

IMPORTIR & DISTRIBUTOR

Ku ngamangpaatkeun pangaweruh industri kami, solusi inovatif sareng pangaweruh pamasaran, kami tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun pangsa pasar sareng ngembangkeun bisnis anjeun.Efisiensi produksi sareng ranté suplai kami mastikeun yén anjeun salawasna gaduh solusi anu paling efektif.Nalika anjeun pasangan sareng Futur anjeun nampi kauntungan tina pakait sareng perusahaan anu sinonim sareng kelestarian, kualitas sareng layanan palanggan anu luar biasa.

SUPERMARKÉT

Industri roasters kopi ngarah milih Futur salaku supplier cangkir maranéhanana pilihan.Kami nyandak repot tina syarat cangkir kertas anjeun sareng ngatur sadaya prosés tina desain sareng produksi dugi ka manajemén inventaris sareng distribusi.Anjeun tiasa yakin kalayan jaminan kami yén anjeun moal pernah kehabisan stok.

toko ranté badag

Ku ngamangpaatkeun pangaweruh industri urang, solusi inovatif sareng pangaweruh pamasaran, kami tiasa ngabantosan anjeun ngarancang bungkusan anu leres atanapi ngadamel bungkusan dina sarat khusus anjeun dina harga anu berpatutan.Efisiensi produksi sareng ranté suplai kami mastikeun yén anjeun salawasna nampi produk dina kuantitas anu diperyogikeun sareng dina waktosna.Nalika anjeun pasangan sareng Futur anjeun nampi kauntungan tina pakait sareng perusahaan anu sinonim sareng kelestarian, kualitas sareng layanan palanggan anu luar biasa.