Lega Paper Mangkuk

Lega Paper Mangkuk

Kisaran kami tina Wider eco bowl range sampurna pikeun anu ngical paralatan sabab cocog pikeun tuangeun panas sareng tiis.Kertas Kraft alami anu ngahasilkeun pot ieu masihan tampilan rustic tapi modéren.Mangkuk ieu tiasa kompos, tiasa didaur ulang sareng biodegradable, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun merek anu sadar lingkungan anu hoyong nurunkeun tapak karbon na.Lid dijual misah.Mangkuk ieu langkung lega tibatan Ecobowls kami ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun piring anu langkung seueur pikeun ditingalikeun!


Rincian produk

Tag produk

SALAD PAPER BOWL

www.futurbrands.com

CHILLED dahareun kertas mangkok

Mangkuk Kertas Lebar FUTUR didamel tina kertas anu sumberna tina perkebunan anu diurus sareng dilapis ku bioplastik Ingeo, sanés plastik.Mangkuk kertas kami disertipikasi kompos komersil.Sadia dina ukuran anu béda sareng sajumlah pilihan tutup anti bocor.Kami nganggo papan anu beurat, kualitas premium anu masihan mangkok kami stabilitas unggul.

Dicitak nganggo tinta berbasis kécap atanapi cai anu ramah lingkungan.Hoyong mangkok khusus?Percetakan khusus mangrupikeun spesialisasi kami.Mangkuk kertas dicitak anu dirancang saé mangrupikeun alat olahtalatah anu kuat anu tiasa ningkatkeun kasadaran perusahaan anjeun.Desain anu pikaresepeun dina panangan palanggan sok diperhatikeun ku batur.

paper bowl
paper bowl
paper bowl

parameter

150mm Paper Mangkuk

CFB16 16oz Paper Mangkuk 150 * 128 * 47 mm 360(6*60pcs)
CFB20 20oz Paper Mangkuk 150 * 128 * 52mm 360(6*60pcs)
CFB24 24oz Paper Mangkuk 150 * 128 * 60mm 360(6*60pcs)
CFB32 32oz Paper Mangkuk 150 * 128 * 80mm 360(6*60pcs)

180mm Paper Mangkuk

CFB26 26oz Paper Mangkuk 184 * 160 * 47 mm 200 (4*50pcs)
CFB30 30oz Paper Mangkuk 184 * 160 * 52 mm 200 (4*50pcs)
CFB40 40oz Paper Mangkuk 184 * 160 * 66 mm 200 (4*50pcs)

Atribut konci

· Rupa-rupa jinis cangkir & ukuran tina 8-40oz.

· Assortment pikeun sakabéh kasempetan ti sarapan jeung dahar beurang nepi ka dahar peuting jeung pangiriman.

.Kisaran bahan sareng halangan pikeun nyocogkeun sadayana kabutuhan anjeun.

.Ragam ukuran sarta gaya pikeun maksimalkeun pungsi pisibilitas eusi mana diperlukeun tur nyadiakeun lids aman keur dahareun dina lebet tur pangiriman.

.Kisaran pilihan pembuangan tina daur ulang dugi ka kompos..Pilihan desain khusus pikeun maksimalkeun pangaruh merek.

· Dijieun dina paperboard tugas beurat, kinerja kuat tur hadé.

· Sadaya ukuran, cocog sareng sababaraha pilihan tutup pikeun sadaya kabutuhan.

.Paperboard dijieunna tina leuweung dikokolakeun lestari atawa awi bébas tangkal.

.Food grade patuh.

.Dicitak ku tinta basis cai.

Pilihan Bahan

· Kertas Kraft.

· Karton Bodas

· Karton Awi

Pilihan Liner

·PLA liner-Compostable

· PE liner-Didaur ulang

· PP liner-Microwaveable

certification

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami