Babak Bagasse Saeful

Babak Bagasse Saeful


Rincian produk

Tag produk

bagasse food packaging

BAGASSE buleud BOWLS

Mangkuk takeaway bagasse buleud kami bébas tina plastik, didamel tina bubur tebu anu didamel deui sareng tiasa diénggalan gancang, produk sampingan tina industri pemurnian gula anu tetep saatos jus diekstrak sareng mangrupikeun sumber daya anu sanés bakal dibakar.

Éta mangrupikeun gaganti anu ramah lingkungan pikeun plastik pikeun mangkok sup sareng mangkok salad.

Pilari hal custom pikeun kaperluan anjeun?Kami tiasa damel sareng anjeun pikeun ngadesain kisaran pulp cetakan khusus anjeun

BAGASSE ROUND BOWLS

Parameter

BAGASSE buleud mangkok

RSB10BGS 300ml (115mm) Bagasse Babak Saeful 115 * 55 mm 1000 lembar
RSB16BGS 500ml (150mm) Bagasse Babak Saeful 150 * 45 mm 500 lembar
RSB24BGS 750ml (150mm) Bagasse Babak Saeful 150 * 55 mm 500 lembar
RSB30BGS 900ml (184mm) Bagasse Babak Saeful 184 * 45 mm 500 lembar
RSB40BGS 1200ml (184mm) Bagasse Babak Saeful 184 * 55 mm 500 lembar

Atribut konci

· Disesuaikeun percetakan & ukuran sadia

· Assortment pikeun sakabéh kasempetan ti sarapan jeung dahar beurang nepi ka dahar peuting jeung pangiriman.

.Kisaran bahan sareng halangan pikeun nyocogkeun sadayana kabutuhan anjeun.

.Kisaran pilihan pembuangan tina daur ulang dugi ka kompos.

.Pilihan desain khusus pikeun maksimalkeun pangaruh merek.

Pilihan Bahan

· Bagéan

Ngeunaan FUTUR

FUTUR mangrupikeun inovator sareng produsén pamimpin solusi bungkusan dahareun lestari anu didamel tina bahan daur ulang dugi ka bahan kompos, kalayan rentang produk tina alat-alat makan dugi ka wadah-wadah pikeun sadaya aplikasi jasa dahareun sareng ritel.

FUTUR mangrupikeun perusahaan visi-drive, fokus kana ngembangkeun bungkusan sustainable pikeun industri pangan pikeun ngadamel ékonomi sirkular sareng nyiptakeun kahirupan héjo dina tungtungna.

Kalayan produk kualitas, nilai tanggung jawab sareng profésional, urang tiasa janten pasangan jangka panjang sareng dipercaya anjeun.

ABOUT FUTUR

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami