PP Udung

PP Udung


Rincian produk

Tag produk

Fl-FL90PP 90 mmDatar PP Tutup Cocog jeung 6/8/12T oz Paper Mangkuk 1000(20*50pcs)
Fl-FL97PP 97 mmDatar PP Tutup Cocog jeung 8U / 12S / 16T oz Paper Mangkuk 1000(20*50pcs)
Fl-FL115PP 115mm Datar PPUdung Cocog jeung 12/16/24/32 oz Paper Bowl 1000(20*50pcs)

Pikeun nyumponan aplikasi sareng tungtutan pasar anu béda, sababaraha pilihan tutup anu dilakukeun ku bahan anu béda-béda disayogikeun.

 

Tutup PP datar kami.A tutup vented pikeun kadaharan panas indit.Tutup plastik konvensional mangrupikeun alternatif anu langkung murah tibatan tutup bioplastik.Éta tiasa didaur ulang dina kalolobaan déwan.

 

Polipropilén disingget PP, nyaéta zat padet anu teu warnaan, teu aya bauan, teu beracun.Polipropilén mangrupakeun jenis résin sintétik thermoplastic kalawan kinerja alus teuing.Éta mangrupikeun plastik termoplastik anu teu warnaan sareng tembus cahaya pikeun tujuan umum.Kalayan résistansi kimiawi, résistansi panas, insulasi listrik, sipat mékanis anu kuat sareng sipat pamrosésan tahan ngagem anu luhur, ieu ngamungkinkeun polipropilén gancang dikembangkeun sareng diterapkeun dina seueur widang ti saprak mimiti.

 

Urang daur ulangtutup PP.tutup PP Ieu gede pikeun kadaharan panas atawa salad, atawa sup panas pikeun buka.Aranjeunna cocog pikeun duanana panas tur tiismangkok kertas dahareuntur mangrupakeun sup-aman hiji ramah lingkungan pikeun konvensionallids palastik. Dijieun tina PP, warna Pareum-bodas, embossed jeung olahtalatah.

 

Kami nganggo tugas beurat, kualitas premiumbahanmasihan urangtutup PPsstabilitas punjul, hadéPP tutup pas jeung insulasi.PP urangtutupdisaluyukeun nurutkeun ukuran mangkok kertas urang, cocog pikeun sakabéh mangkok kertas sup kami & mangkok kertas lega.

Atribut konci

· Rupa-rupa ukuran tina 90mm & 97mm & 115mm.

· Bahan anu tiasa didaur ulang tutup PP.

· Desain khusus sayogi pikeun nyorot merek anjeun.

Pilihan Bahan

· PP


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    pataliproduk