Pamawa Piala Pulp

Pamawa Piala Pulp


Rincian produk

Tag produk

FI-PCC2 2-Cup bubur Carrier 220 * 110 * 50mm 500 lembar
FI-PCC4 4-Cup bubur Carrier 225 * 225 * 47 mm 500 lembar

Asesoris cangkir kami dijieun tina 100 persen bubur kertas daur ulang pos-konsumen.Baki ieu kuat sareng, teu sapertos kardus, henteu ngabutuhkeun rakitan.Desain nyarang ensures aranjeunna nyandak up pisan saeutik spasi.Sadia dina 2 cup na 4 cup mawa trays.

Dijieun tina 100% kertas daur ulang pos-konsumen sareng pulp kardus.Cocog jeung cangkir kertas ti4oz nepi ka 24oz.

Baki cangkir didamel tina 100% bubur kertas daur ulang pasca konsumen.

Baki cangkir anu kuat sareng, teu sapertos kardus, aranjeunna henteu ngabutuhkeun rakitan.

Desain nyarang ensures aranjeunna nyandak up pisan saeutik spasi.

Sadia dina konfigurasi dua jeung opat kompartemen sarta cocog pikeun mawa rentang kami cangkir panas tur tiis.

Fasilitas produksi kami disertipikasi kana standar kaamanan lingkungan sareng pangan internasional.

Lengan cangkir kami didamel tina kertas anu disertipikasi, mastikeun yén aranjeunna didamel tina bahan anu sumberna tina leuweung anu diurus sacara lestari.

Aranjeunna komposable komersil.

Leungeun baju Piala 8oz ogé cocog pikeun cangkir 6oz sareng 12oz (80mm) sareng leungeun baju Piala 12oz ogé cocog pikeun 8oz (90mm)

Atribut konci

· Sadia dina 2 cup na 4 cup mawa carrier.

· Bahan kompos sareng tiasa didaur ulang.

· Desain khusus sayogi pikeun nyorot merek anjeun.

Pilihan Bahan

· Pulpén


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami