pasagi / Rectangular Paper Mangkuk

pasagi / Rectangular Paper Mangkuk

rentang kami tina Wider kuadrat rentang mangkok kertas sampurna pikeun ngical paralatan dahareun sakumaha aranjeunna cocog pikeun panas tur tiis foods.These mangkuk anu compostable, recyclable na biodegradable, nyieun eta idéal pikeun merek sadar lingkungan pilari nurunkeun tapak suku karbon maranéhanana.Lid dijual misah.


Rincian produk

Tag produk

www.futurbrands.com

FUTURmangkok kertas pasagis dijieun kalayan kertas sourced ti perkebunan junun tur coated kalawan Ingeo bioplastic, moal plastik.Urangmangkok kertass anu Certified compostable komersil.Sadia dina ukuran anu béda sareng sajumlah pilihan tutup anti bocor.

Sadia dina sauntuyan ukuran baku industri, mangkok kertas pasagi bisa custom-dicitak pikeun ngamajukeun brand Anjeun.Pilihan stock sareng tutup khusus sayogi pikeun sadaya ukuran.

Mangkuk kertas kuadrat ieu parantos didesain ulang kalayan konstruksi témbok mangkok anu kuat pikeun nambihan kakuatan ngajaga dahareun panas sareng panangan teu nyaman.

SQUARE PAPER BOWL
PAPER BOWL

Parameter

paper bowl

Rectanglar Paper Mangkuk

RPB16 16oz (500ml) Rectangular Paper Mangkuk 172 * 117 * 42 mm 400 lembar
RPB24 24oz (750ml) Sagi opat Paper Bowl 172 * 117 * 57 mm 400 lembar
RPB32 32oz (1000ml) Sagi opat Paper Bowl 172 * 117 * 78 mm 400 lembar
paper bowl

Saeful Paper Bowl

SPB20 20oz (600ml) Square Paper Bowl 170 * 170 * 48 mm 400 lembar
SPB30 30oz (900ml) Square Paper Bowl 170 * 170 * 60mm 400 lembar
SPB40 40oz (1200ml) Square Paper Bowl 120 * 120 * 67 mm 400 lembar

Atribut konci

· Dirancang dina bentuk pasagi pikeun ngabédakeun pesaing
· Assortment pikeun sakabéh kasempetan ti sarapan jeung dahar beurang nepi ka dahar peuting jeung pangiriman.
.Kisaran bahan sareng halangan pikeun nyocogkeun sadayana kabutuhan anjeun.
.Ragam ukuran sarta gaya pikeun maksimalkeun pungsi pisibilitas eusi mana diperlukeun tur nyadiakeun lids aman keur dahareun dina lebet tur pangiriman.
.Kisaran pilihan pembuangan tina daur ulang dugi ka kompos.
.Pilihan desain khusus pikeun maksimalkeun pangaruh merek.
.Cocog sareng sababaraha pilihan tutup pikeun kabutuhan anu béda
.Paperboard dijieunna tina leuweung dikokolakeun lestari atawa awi bébas tangkal
.Food grade patuh
.Dicitak ku tinta basis cai

Pilihan Bahan

· Kertas Kraft.
· Karton Bodas
· Karton Awi

Pilihan Liner

·PLA liner-Compostable
· PE liner-Didaur ulang
· PP liner-Microwaveable

certification

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami