CPLA Kopi Sendok

CPLA Kopi Sendok

Desain leutik, résistansi suhu luhur, merenah pikeun use.Our CPLA kopi sendok Anjeun bisa ngaropéa dina kelir béda


Rincian produk

Tag produk

SEDOK KOPI CPLA LEUTIK

paper cup and coffee spoon

Alat makan anu tiasa dianggo tunggal sareng umur fungsional sababaraha menit henteu kedah didamel tina bahan anu bakal tahan ratusan taun.Pabrikan plastik, polusi sareng infrastruktur daur ulang anu kawates pisan janten perhatian konsumen di sakumna dunya.Usaha jasa pangan ngagaduhan kasempetan pikeun mingpin tanggung jawab ku milih kompos pikeun ngadaur ulang alat makan sareng runtah bungkusan tuangeun.

100 persen cutlery bioplastic kami dijieun tina bioplastic basis tutuwuhan - dihasilkeun tina aci gancang renewable.Certified compostable komersil.Sadaya alat makan urang ngagaduhan tapak suku karbon anu langkung alit tibatan plastik konvensional.

Sendok kopi CPLA didamel tina 100% bahan CPLA kompos, sareng gagangna nganggo desain busur khusus, ergonomis, nyangking pangalaman anu langkung nyaman pikeun pangguna.Desain leutik, résistansi suhu luhur, merenah pikeun pamakéan Anjeun. Sendok kopi CPLA kami tiasa disaluyukeun dina warna anu béda-béda pikeun ngajantenkeun produk langkung cocog pikeun posisi perusahaan anjeun, sareng ningkatkeun pangakuan produk anjeun, anu béda-béda ti produk anu sanés dina pasaran. .

Parameter

small coffee spoon
Fl - S5 LeutikCPLA Kopi Sendok 125 mm

Atribut konci

· Dijieun tina tutuwuhan renewable & sustainable, teu minyak

· BPI&EN 13432 Certified, 1oo% compostable

· Tahan panas nepi ka 185 F (95 C)

· Desain unggul, super kuat

· Kit cutlery sadia, dibungkus ku pilem PLA compostable

.Warna custom sadia

Pilihan Bahan

· CPLA


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami