Piala Kertas témbok ganda

Piala Kertas témbok ganda


Rincian produk

Tag produk

www.futurbrands.com

Ganda kertas témbok mangkok

Ti frothy steaming coffees panas sarta latte flavored;jus seger jeung smoothies mun frappes caramel creamy, kami geus meunang cangkir katuhu pikeun unggal inuman nu ngawula.

Cangkir ieu parantos didesain ulang kalayan konstruksi témbok ganda anu kuat pikeun nambihan kakuatan sareng insulasi anu ngarah di industri ngajaga inuman panas sareng panangan teu nyaman.

Eco Cups ieu diproduksi nganggo kertas anu sumberna tina leuweung anu diurus sacara tanggung jawab sareng dijejeran ku bahan dasar pepelakan anu lestari, Ingeo PLA.Cangkir ieu 100 persen kompos komersil, tiasa didaur ulang sareng biodegradable, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun usaha anu sadar lingkungan.

paper cup with lid
double wall paper cups

Ganda Tembok Paper Cups

DW8 8oz Paper Hot Piala - Tembok ganda 80 * 55 * 91 mm 500 (20 * 25 PCS)
DW8S 8oz Squat Paper Hot Piala - Tembok ganda 90 * 56 * 85 mm 500 (20 * 25 PCS)
DW10 10oz Paper Hot Piala - Tembok ganda 90 * 60 * 94 mm 500 (20 * 25 PCS)
DW12 12oz Paper Hot Piala - Tembok ganda 90 * 58 * 108 mm 500 (20 * 25 PCS)
DW16 16oz Paper Hot Piala - Tembok ganda 90 * 58 * 137 mm 500 (20 * 25 PCS)
DW20 20oz Paper Hot Piala - Tembok ganda 90 * 59 * 160mm 500 (20 * 25 PCS)

 

Atribut konci

· Rupa-rupa jinis cangkir & ukuran tina 8-20oz.
· Pilihan bahan kompos sareng tiasa didaur ulang kalebet tutup.
· Desain & citak khusus sayogi pikeun nyorot merek anjeun.

Pilihan Bahan

· Kertas Kraft.
· Karton Bodas
· Karton Awi

Pilihan Liner

·PLA liner-Compostable
· PE liner-Didaur ulang
· Plastik Gratis-Kompos

certification
ABOUT FUTUR

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami