CPLA tutup

CPLA tutup


Rincian produk

Tag produk

Fl-FL90PLA 90 mmDatar CPLA Tutup Cocog jeung 6/8/12T oz Paper Mangkuk 1000(20*50pcs)
Fl-FL97PLA 97 mmDatar CPLA Tutup Cocog jeung 8U / 12S / 16T oz Paper Mangkuk 1000(20*50pcs)
Fl-FL115PLA 115mm Datar CPLAUdung Cocog jeung 12/16/24/32 oz Paper Bowl 1000(20*50pcs)

Pikeun nyumponan aplikasi sareng tungtutan pasar anu béda, sababaraha pilihan tutup anu dilakukeun ku bahan anu béda-béda disayogikeun.

 

Kiwari, nalika konservasi sumber daya sareng perlindungan lingkungan beuki hargana, naha plastik tiasa diganti sareng ditingkatkeun?Pamakéan nyebar biomassa degradable bahan-polylactic acid (PLA) teu ngan bisa alleviate gumantungna sumberdaya disababkeun ku "krisis minyak", tapi ogé bakal sagemblengna ngabasmi polusi bodas.

 

Tutup CPLA datar kami.A tutup vented pikeun kadaharan panas indit.Bahan sustainable kalawan CPLA basis tutuwuhan.Dijieun tina tutuwuhan.Komersial compostable mana ditarima.

 

PLA résin asam polylactic nyaéta plastik ramah lingkungan pang alusna-dipikawanoh.Henteu ngan 100% tutuwuhan basis, tapi ogé 100% pinuh degradable plastik.Éta aman, non-toksik sareng ramah lingkungan.Éta pilihan kahiji pikeun produk plastik ramah lingkungan.Sanajan kitu, bahan PLA murni boga masalah résistansi panas (deformasi luhur 55 ° C) jeung kalenturan cukup.Ku alatan éta, parusahaan urang geus ngembangkeun hiji bahan PLA dirobah nu bisa gancang crystallize panas sarta lalawanan dampak, nu bisa gancang crystallize dina kapang nu.Résistansi panas tina palastik CPLA ieu greatly ningkat sanggeus kristalisasi, sarta eta bisa panas nepi ka 120 ° C atawa leuwih.Saatos kristalisasi, permukaanna ngagaduhan gloss tinggi sareng gaduh pangaruh sapertos porselen.Ayeuna mangrupikeun bahan anu pangsaéna pikeun ngagentos plastik.

urang renewabletutup CPLA.Tutup CPLA ieu saé pikeun tuangeun panas atanapi salad, atanapi sup panas kanggo angkat.Aranjeunna cocog pikeun duanana panas tur tiismangkok kertas dahareuntur mangrupakeun sup-aman alternatif ramah lingkungan pikeun konvensionallids palastik. Dijieun tina CPLA, bahan renewable dijieunna tina tutuwuhan.Warna bodas-pareum, embossed sareng olahtalatah kompos.Dijieun tina tutuwuhan.Komersial compostable mana ditarima.

Kami nganggo tugas beurat, kualitas premiumbahanmasihan urangtutup CPLAstabilitas punjul, hadéCPLAtutup pas jeung insulasi.CPLA kamitutupdisaluyukeun nurutkeun ukuran mangkok kertas urang, cocog pikeun sakabéh mangkok kertas sup kami & mangkok kertas lega.

Atribut konci

· Rupa-rupa ukuran tina 90mm & 97mm & 115mm.

· Bahan kompos sareng tiasa didaur ulang tutup CPLA.

· Desain khusus sayogi pikeun nyorot merek anjeun.

Pilihan Bahan

· CPLA


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    pataliproduk