cangkir kertas témbok tunggal

cangkir kertas témbok tunggal

Kami nawiskeun garis pinuh ku cangkir sareng tutup pikeun rupa-rupa inuman pikeun nyumponan unggal anggaran sareng kabutuhan.Cangkir kertas ku FUTUR sampurna pikeun inuman naon waé, naha panas atanapi tiis.Tutup anu cocog sayogi pikeun gaya anu anjeun pilih.


Rincian produk

Tag produk

www.futurbrands.com

Piala Kertas Tembok Tunggal

Ti frothy steaming coffees panas sarta latte flavored;jus seger jeung smoothies mun frappes caramel creamy, kami geus meunang cangkir katuhu pikeun unggal inuman nu ngawula.Salaku spesialis ngarah dina cangkir inuman, kami nawiskeun Anjeun pilihan widest cangkir na lids pikeun duanana inuman panas tur tiis. rentang kami operator cangkir, tutup cangkir kopi, lids cangkir tiis jeung asesoris ogé mantuan nganteurkeun pangalaman inuman premium anjeun dina perjalanan. ka konsumén.

Cangkir ieu 100 persen kompos komersil, tiasa didaur ulang sareng biodegradable, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun usaha anu sadar lingkungan..Cups ieu dihasilkeun ku kertas sourced ti leuweung junun responsibly sarta dijejeran ku bahan basis tutuwuhan sustainable, Ingeo PLA.

Sadia dina sauntuyan ukuran baku industri, témbok tunggalcangkir nginums bisa custom-dicitak pikeun ngamajukeun brand Anjeun.

paper cup with lid
single wall paper cups

Parameter

Piala Kertas Tembok Tunggal

 
HC4 4oz Paper Hot Piala- Tembok Tunggal 62 * 44 * 59 mm
HC6 6oz Paper Hot Piala - Tembok Tunggal 80 * 51 * 79 mm
VC7 7.5oz Paper Hot Piala - Tembok Tunggal 70,3 * 46,5 * 91 mm
HC8 8oz Paper Hot Cup - Tembok Tunggal 80 * 55 * 91 mm
HC12S 12oz Slim Paper Hot Piala - Tembok Tunggal 80 * 53 * 121mm
HC8S 8oz Squat Paper Hot Piala - Tembok Tunggal 90 * 56 * 85 mm
HC10 10oz Paper Hot Piala - Tembok Tunggal 90 * 60 * 94 mm
HC12 12oz Paper Hot Piala - Tembok Tunggal 90 * 58 * 108 mm
HC16 16oz Paper Hot Piala - Tembok Tunggal 90 * 58 * 137 mm
HC20 20oz Paper Hot Piala - Tembok Tunggal 90 * 59 * 160mm
HC24 24oz Paper Hot Cup - Tembok Tunggal 90 * 61 * 180mm

Atribut konci

· Rupa-rupa jinis cangkir & ukuran tina 4-24oz.
· Pilihan bahan kompos sareng tiasa didaur ulang kalebet tutup.
· Desain & citak khusus sayogi pikeun nyorot merek anjeun.

Pilihan Bahan

· Kertas Kraft.
· Karton Bodas
· Karton Awi

Pilihan Liner

·PLA liner-Compostable
· PE liner-Didaur ulang
· Plastik Gratis-Kompos

certification
ABOUT FUTUR

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami