Warta

  • SQUARE PAPER BOWL RANGE

    RANGE BOWL kertas pasagi

    JARINGAN BOWL PAPER SQUARE COCOK PIKEUN DAKAN DIANJUR & LAYANAN KONTER DAKAN PANAS (TAHAN GEMUK) WANGUN NU NU NU KELEMAHAN LUAR BIASA (20oz / ...
    Maca deui
  • Cold Paper Cups With Lids

    Tiis Paper Cups Jeung Tutup

    Cups Paper Tiis Jeung Lids Piala Kertas Tiis Inuman tiis utamana anu pohara populér salila usum haneut, kituna, urang ogé bisa nawarkeun cangkir kertas ukuran baku pikeun inuman tiis.Anjeun tiasa nyiptakeun desain INDIVIDU anjeun nyalira nyumponan kabutuhan ...
    Maca deui
  • The Impact Of The Epidemic On Various Packaging Industries

    Dampak Wabah Dina Rupa-rupa Industri Bungkusan

    Dampak Wabah Dina Rupa-rupa Industri Pembungkusan Minangka sarana pikeun nganteurkeun barang ka konsumén di dunya tempatna, bungkusan terus-terusan nyaluyukeun kana tekenan sareng ekspektasi anu disimpen dina éta.Dina kalolobaan kasus, sateuacan sareng saatos pandémik, ...
    Maca deui
  • Environmental Protection, Starting From The Packaging !

    Perlindungan Lingkungan, Mimitian Ti Bungkusan!

    Perlindungan Lingkungan, Mimitian Ti Bungkusan!Bungkusan: kesan munggaran ngeunaan produk, léngkah munggaran pikeun perlindungan lingkungan. Produksi kaleuleuwihan ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Heavy Inventory! Major Industry Events In March

    Inventaris beurat!Kajadian Industri Utama Dina Maret

    Inventaris beurat!Kajadian Industri Utama Dina Maret Starbucks ngarencanakeun pikeun muka 55.000 toko ku 2030 Starbucks dilaporkeun ngarencanakeun pikeun muka 55.000 toko di leuwih ti 100 pasar ku 2030. Ayeuna, Starbucks boga 34.000 toko di sakuliah dunya.Salaku tambahan, Starbucks ngagaduhan langkung ...
    Maca deui
  • Sustainable Catering, Where Is The Way?

    Katering Sustainable, Dimana Jalanna?

    Katering Sustainable, Dimana Jalanna ? Tren konsép sustainable dina industri katering global parantos mimiti muncul, sareng tren anu bakal datang tiasa dipiharep.Naon kriteria evaluasi pikeun réstoran sustainable?...
    Maca deui
  • It’s Time To Revisit The Communication Function Of Packaging

    Waktosna Pikeun Nganjang deui Fungsi Komunikasi Pembungkusan

    Waktosna pikeun ningali deui fungsi komunikasi bungkusan Naha éta sisi merek atanapi konsumen, aranjeunna sadayana satuju sareng kalimah ieu: fungsi utama bungkusan nyaéta komunikasi.Sanajan kitu, fokus dua partéy ...
    Maca deui
  • Learn Sustainable Packaging From Well-Known Brands

    Diajar Bungkusan Sustainable Ti Merk Terkenal

    Diajar Bungkusan Sustainable Ti Merk Terkenal Didorong ku pangwangunan anu lestari, seueur nami rumah tangga dina barang-barang konsumen anu mikirkeun deui bungkusan sareng masihan conto pikeun sadaya lapisan kahirupan.Tetra Pak Bahan Terbaru + Tanggapan...
    Maca deui
  • How important is it to install a window on the packaging?

    Kumaha pentingna masang jandela dina bungkusan?

    Kumaha pentingna masang jandela dina bungkusan?Dina panilitian konsumen, nalika urang naroskeun ka konsumen pikeun meunteun bungkusan tuangeun, aranjeunna sering ngadangu kalimat ieu, "langkung saé ...
    Maca deui
  • Historic Day In The Campaign To Beat Plastic Pollution: Nations Commit To Develop A Legally Binding Agreement

    Poé Bersejarah Dina Kampanye Pikeun Ngéléhkeun Polusi Plastik: Bangsa-Bangsa Komitmen Ngamekarkeun Perjangjian Sah Sah

    Poé Bersejarah Dina Kampanye Pikeun Ngéléhkeun Polusi Plastik: Bangsa-Bangsa Komitmen Ngamekarkeun Perjangjian Sah Sah Nairobi, 02 Maret 2022 - Kapala Nagara, Menteri Lingkungan sareng Wawakil séjén ti 175 nagara ...
    Maca deui
  • Total Ban In All Plastic Food Packaging From February 13, 2022 Onwards

    Total Larangan Dina Sadaya Bungkusan Kadaharan Plastik Ti 13 Pebruari 2022 Teras

    Total Larangan Dina Sadaya Bungkusan Kadaharan Plastik Ti 13 Pebruari 2022 Teras Ti 3 Pebruari larangan bungkusan dahareun plastik bakal ngalegaan ka sadaya usaha di Chili.Supados...
    Maca deui
  • Bagasse Square Bowls With Lids

    Bagasse Square mangkok Jeung tutup

    Bagasse Square mangkok Jeung Lids Bagasse Wadahna mangrupakeun wadah dahareun biodegradable, sakumaha dipikawanoh salaku kotak bagasse.Dijieunna tina bubur tebu, teu aya plastik & lapisan lilin, anu sustainable & renewable reso...
    Maca deui