Kawajiban beurat CPLA Cutlery

Kawajiban beurat CPLA Cutlery

Cutlery dijieunna tina 100% bahan CPLA compostable, sarta cecekelan dirancang ku busur kerung.Rincian desain anu pikaresepeun ngajantenkeun produk anjeun béda ti kalolobaan peralatan makan di pasar.Ningkatkeun pangakuan, saluyu sareng ergonomi, sareng masihan pangguna pangalaman anu langkung nyaman.


Rincian produk

Tag produk

www.futurbrands.com

CPLA Cutlery

cutlery dijieunna tina100%bahan CPLA compostable, sarta cecekelan adopts desain kerung jeung arc husus, nu ngaronjatkeun pangakuan kolega jeung ergonomic, bringing pangalaman leuwih nyaman ka pamaké..Pisau, garpu sareng sendok kami tiasa disaluyukeun dina warna anu béda-béda pikeun ngajantenkeun produk langkung cocog pikeun posisi perusahaan anjeun, sareng ningkatkeun pangakuan produk anjeun, anu béda ti produk-produk sanés dina pasaran.

Kabéh FUTUR tunggal pamakéan cutlery disposable boga tapak suku karbon leutik dibandingkeun cutlery plastik konvensional.

CPLA Cutlery tahan panas sareng kuat.

cutlery bioplastic kami téh compostable di fasilitas komérsial.

cutlery
cutlery

Parameter

Kawajiban beurat CPLA Cutlery

KH Tugas beurat CPLA péso 180 mm 1000 (10 * 100 PCS)
FH Tugas beurat CPLA garpu 170 mm 1000 (10 * 100 PCS)
SH Tugas beurat CPLA péso 160 mm 1000 (10 * 100 PCS)

Atribut konci

· Dijieun tina PLA crystallized, sumberdaya renewable

· Komersial kompos, BPI & Din Certico & ABA Certified

· Bisa dipaké deui

· Dirancang pikeun pagelaran anu langkung saé sareng beurat hampang

· Desain khusus sareng embossing sayogi

· Bulk, dibungkus (bungkus tiasa dicitak atanapi henteu dicitak) & pilihan kotak ritel

.Food grade patuh

· Dijieun tina tutuwuhan renewable & sustainable, teu minyak

· BPI&EN 13432 Certified, 1oo% compostable

· Tahan panas nepi ka 185 F (95 C)

· Desain unggul, super kuat

· Kit cutlery sadia, dibungkus ku pilem PLA compostable

.Warna custom sadia

Pilihan Bahan

· CPLA

certification

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami