Wadahna Dahareun Jeung Jandela PLA

Wadahna Dahareun Jeung Jandela PLA

Wadah dahareun ieu tahan bocor sareng gajih, sareng tiasa ditumpuk, sareng gampang dianggo.Éta cocog pikeun pangan panas, tiis, baseuh, atawa garing.Anu paling penting, wadah ieu bakal ngajaga kadaharan seger pikeun konsumén anjeun.Dicitak dina kotak nyaéta olahtalatah anu ngantepkeun palanggan anjeun terang yén éta kompos lengkep.


Rincian produk

Tag produk

www.futurbrands.com

WADAH KERTAS JEUNG JANDELA

Pilihan dahareun pikeun buka geus dimekarkeun tina salads basajan dina lebet kana solusi hidangan kompléks kalawan protéin high-end sarta pilihan vegan pikeun ngabales parobahan paménta konsumén.rentang dahareun kami geus diteundeun Pace kalayan ieu, nawarkeun pisibilitas eusi maksimum via leuwih jandéla tepi sarta kabeungharan alternatif dina bentuk jeung ukuran pikeun sarat nanaon.

food paper container
paper window container

parameter

SWC01 # 1 Wadahna Paper leutik w / Jandela PLA (139*115)*(113*90)*64mm 400 lembar
MWC08 # 8 Wadahna kertas sedeng w / Jandela PLA (178*145)*(152*120)*64mm 400 lembar
LWC03 # 3 Wadahna Paper badag w / Jandela PLA (220*163)*(195*146)*65mm 400 lembar

 

Atribut konci

· Dijieun dina paperboard tugas beurat, kinerja kuat tur hadé.
· Desain interlock pinter pikeun ngamankeun pangiriman pangan aman.
· Diulas ku jandela PLA kristal-jelas, ngagambarkeun kadaharan sampurna.
· Karton dijieunna tina leuweung anu dikokolakeun sacara lestari atawa awi tanpa tangkal.
· Pangan kelas patuh.
.100% sinyalna diprint.

Pilihan Bahan

· Kertas Kraft
· Karton Awi

Pilihan Liner

·PLA liner-Compostable
· PE liner-Didaur ulang

Pilihan Jandéla

· Jandéla PLA
· Jandéla PE

certification

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    pataliproduk