Warta

MAP-paper-tray

Waktosna pikeun ningali deui fungsi komunikasi bungkusan

Naha éta sisi merek atanapi konsumen, aranjeunna sadayana satuju sareng kalimah ieu:Fungsi utama bungkusan nyaéta komunikasi.

 

Sanajan kitu, fokus dua pihak bisa jadi teu sarua: informasi rutin nu merek squeeze kana labél kusabab sarat pangaturan kamungkinan jadi hiji trade-off penting dina kaputusan purchasing konsumen.

 

Naon detil anu mangaruhan kaputusan pameseran konsumen?

 

Bahan sareng Fakta Gizi

"Éta bakal ningali umur rak, bahan, méja énergi."

 

"Titik jual anu ditulis dina bungkusan éta mujarab pisan pikeun kuring, sapertos nambihan baktéri XX, kuring bakal ngagaleuh; enol gula sareng nol kalori, kuring bakal ngagaleuh."

 

Dina survey, urang manggihan yén generasi anyar konsumén ngora pisan paduli daptar bahan jeung daptar énergi.Aranjeunna sigana langkung sumanget ngeunaan ngabandingkeun daptar bahan sareng labél gizi tibatan ngabandingkeun tag harga.

 

Seringna kecap konci - "enol asam lemak trans", "enol gula", "enol kalori", "ngurangan uyah" tiasa ngajantenkeun aranjeunna ngaluarkeun kode QR pamayaran.

 

Maksudna, "titik jual" sapertos kitu kedah ditempatkeun dina posisi anu paling jelas dina bungkusan pikeun narik perhatian sareng merangsang pameseran.

 

Asalna

"Asalna penting, sareng kapasitas beurat kedah jelas."

 

"Kuring panginten henteu paduli pisan ngeunaan tempat asal sateuacanna, tapi kuring pasti bakal ningali produk beku saatos wabah."

 

"Idéntifikasi asal malah leuwih penting. Hadé pisan mun éta ningali sapi Australia atawa sapi Amérika di glance".

 

Naha éta diimpor atanapi lokal, pentingna asal gumantung kana naha éta mangrupikeun titik jual anu penting atanapi henteu.Anu langkung narik, éta tiasa robih kusabab naékna konsép énggal, hotspot internasional bahkan parobihan dina kaayaan ayeuna.

 

Pikeun inpormasi sapertos kitu, metode komunikasi ogé kedah inovatif. Kumaha sareng iraha komunikasi sacara efektif aya dina tangan merek.

 

Tanggal produksi sareng tanggal kadaluwarsa

 

"Kuring leres-leres henteu resep yén tanggal béakna sareng nagara asal ditulis sakedik dina bungkusan produk."

 

"Kuring resep bungkusan dimana anjeun tiasa ningali tanggal béakna sakedapan, ulah nyumputkeun sareng mendakanana."

 

"Upami sababaraha inpormasi produk ngan ukur diserat dina kotak luar, saatos nempatkeun éta dina kulkas, umur rak sareng inpormasi penting sanés bakal katingali lami."

 

Sisi merek biasana mutuskeun dimana dua inpormasi ieu bakal "ditempatkeun" dumasar kana atribut produk sareng prosés produksi bungkusan, kalayan efisiensi produksi salaku prioritas.Tapi pentingna informasi ieu bisa jadi grossly underestimated.

 

Mariksa tanggal produksi sareng tanggal kadaluwarsa produk biasana mangrupikeun léngkah anu terakhir pikeun mésér konsumen.Ngidinan konsumén pikeun gancang ngarengsekeun padamelan pamariksaan tiasa gancang ngagampangkeun transaksi.Usaha logis ieu sering macét dina waktos ieu, sareng seueur konsumen anu nyerah ngagaleuh kusabab inpormasina teuing "disumputkeun" sareng "henteu sayogi", bahkan gaduh "dendam" kana merek sareng produk.

 

Ieu waktu pikeun revisit fungsi komunikasi tinabungkusan

 

Nalika sisi merek ngagentos bahan bungkusan plastik sareng bungkusan kertas, éta mangrupikeun alesan penting yén "bungkusan kertas langkung kondusif pikeun komunikasi".Bungkusan kertastiasa ngabantosan merek ngalangkungan perenah komunikasi anu langkung ageung sareng prosés percetakan anu langkung beragam.Fang bakal komunikasi langkung saé sareng nyorot rasa nilai.

 


waktos pos: Mar-25-2022