Warta

Diajar Bungkusan Sustainable Ti Merk Terkenal

paper-MAP-packaging

Didorong ku pangwangunan anu lestari, seueur nami rumah tangga dina barang-barang konsumen anu mikirkeun deui bungkusan sareng masihan conto pikeun sadaya lapisan kahirupan.

Tetra Pak

Bahan Renewable + Bahan Baku Tanggung Jawab

"Perkara kumaha inovatif bungkusan inuman, éta moal tiasa 100% bébas tina gumantungna kana bahan dumasar fosil."- Naha éta leres pisan?

Tetra Pak ngaluncurkeun bungkusan munggaran di dunya anu sapinuhna tina bahan anu tiasa diperbaharui dina taun 2014. Plastik biomassa tina gula tebu sareng kardus ti leuweung anu dikokolakeun sacara lestari ngajantenkeun bungkusan éta 100% tiasa diperbaharui sareng lestari dina waktos anu sami.

Unilever

pangurangan palastik +Rsapédah

Dina industri és krim, bungkus plastik teu tiasa digentos?

Taun 2019, Solero, merek és krim milik Unilever, ngadamel usaha anu bermakna.Aranjeunna ngaleungitkeun pamakéan bungkus plastik sarta boneka nu popsicles langsung kana cartons PE-coated kalawan partitions.Karton mangrupikeun bungkusan sareng wadah panyimpen.

Dibandingkeun sareng bungkusan tradisional asli, pamakean palastik bungkusan Solero ieu parantos dikirangan ku 35%, sareng karton anu dilapis PE ogé tiasa ditampi sacara lega ku sistem daur ulang lokal.

Coca Cola

Naha komitmen kelestarian merek langkung penting tibatan nami merek?

Dina industri pangan sareng inuman, daur ulang plastik tiasa diratakeun sareng dianggo deui, naha ieu leres-leres mungkin?

Dina Pébruari 2019, bungkusan produk Coca-Cola Swedia ngadadak robih.Ngaran brand produk badag aslina dina labél produk ieu dihijikeun kana slogan: "Mangga hayu atuh ngadaur mulangkeunana."Botol inuman ieu didamel tina plastik daur ulang.Merek ieu ogé nyorong para konsumen pikeun ngadaur ulang botol inuman pikeun ngadamel botol inuman anu énggal.

Waktos ieu, basa pangembangan sustainable parantos janten hiji-hijina basa merek.

Di Swedia, laju daur ulang botol PET sakitar 85%.Saatos botol inuman daur ulang ieu diratakeun, aranjeunna janten botol inuman pikeun Coca-Cola, Sprite sareng Fanta pikeun ngalayanan konsumen tanpa ngonsumsi plastik "anyar". kana runtah.

Nestle

Henteu ngan ukur ngembangkeun produk, tapi ogé sacara pribadi ilubiung dina daur ulang

Lamun kaléng susu bubuk kosong sanggeus dipaké teu asup kana prosés daur ulang formal, éta bakal wasted, komo parah, bakal jadi alat pikeun padagang ilegal nyieun barang palsu.Ieu mah ngan ukur masalah lingkungan, tapi ogé bahaya kaamanan.Urang kudu kumaha?

Nestle ngaluncurkeun "mesin daur ulang susu bubuk pinter" anu dikembangkeun sorangan di toko indung sareng orok di Beijing dina Agustus 2019, anu mencét kaléng susu bubuk kosong janten potongan beusi di payuneun konsumen.Kalayan inovasi saluareun produk ieu, Nestlé nuju ngadeukeutan tujuan ambisius na 2025 - pikeun ngahontal 100% bahan bungkusan anu tiasa didaur ulang atanapi tiasa dianggo deui.

MAP-paper-tray

FRESH 21™ mangrupikeun inovator pikeun MAP & SKIN lestarisolusi bungkusandijieunna tina paperboard - bahan daur ulang & renewable.Bungkusan FRESH 21™nyarioskeun kana kahayang konsumen pikeun kelestarian sareng kirang plastik bari nyayogikeun umur panjang pikeun daging seger, tuangeun siap-siap, produk seger sareng sayuran.Bungkusan kardus FRESH 21™ MAP & SKIN dirancang pikeun efisiensi produksi anu dipendakan nganggo plastik - ku ngagunakeun denester otomatis sareng kecepatan produksi anu cocog.

Ku ngagunakeun bungkusan FRESH 21™, urang babarengan nyieun bédana pikeun pangeusina jeung nangkeup ékonomi sirkular.

SEGAR 21™ by FUTUR Téhnologi.

Nalika merek nyieun strides hébat kana tujuan pangwangunan sustainable, patarosan anu kedah dipikiran ku praktisi bungkusan parantos robih tina "naha nuturkeun" janten "kumaha carana nyandak tindakan pas-gancang".Sareng pendidikan konsumen mangrupikeun bagian anu penting pisan.


waktos pos: Mar-18-2022